laupäev, 8. mai 2010

AKTSIOON!

Hinnake selle lingi abil suunatud lehel pilti max tärnidega.

http://www.ohtuleht.ee/fotokonkurss/lemmikloom/p#20475

Suured tänud minult ja Mammult. :)


Olge ikka aktiivsed, mu Lugejad.

ÄIKE! (Y)

Täna, laupäeval, sain taas üle tüki aja näha kuidas tuleb äiksepilv.
Loodetavasti saan nüüd lähiajal ka kaamerast kätte video, kuigi ei tea kui hea see tuli, kuna ise ei filminud.

Ühesõnaga, ühel hetkel oli päike kadunud ja suur pilv hakkas lähenema. Nagu hiiglaslik laine. Tõesõna massiivne. Ma vaatasin seda kui puuga pähe saanu. See oli lihtsalt vaimustav. Tunned kuidas külm õhk tormab mööda, liigutades riideid mis seljas. Vaatad taevas seda lainet, tunned kuidas tuul möödub, tuues lainet aina lähemale ja lähemale. Küljele vaadates oli eriti selgelt näha kui kiirelt see laine liikus. Vapustav lihtsalt. JA kui lõpuks minust üle see laine jõudis, siis oli tunne, et oled uuestisündind.

Seda on äärmiselt raske selgitada. Seda peab tundma. :)

Loodus on ikka vapustav ja võimsam kui miski, mida inimene loob.

Nautigem looduse vaatemänge.

reede, 7. mai 2010

Unistus hakkab täituma

Vaikselt liigun oma unistuse poole. :)

Eile registreerusin ära pikale distantsile. 133km on siis soolas nüüdseks. Oi kui hea tunne on sees. Keha hüppab rõõmust. Umbes nagu kui sees varem põles leek, siis nüüd põlen üleni, leegid on minust väljas.

Ootusärevus on külmavärninaid tekitav.
Samas nii palju nüüd teha. Esiteks rohud ära jätta, et keha saaks normaalsesse olekusse tagasi. Sest ühed rohkud hakkavad vastasel juhul takistama hetkel. Tunnen, kuidas nad hetkel mind maha suruvad.
Trenni peab rohkem tegema, aga ilmad nüüd sellised vihmaga, et ei taha sellise ilmaga sõita. Pole haigusi juurde vaja.

Selline tunne valdab nagu oleks armunud. Või ehk vabalangemine ilma lõputa.
Seoses sellega.


Sellline asi on mulle jumalik. Tahan seda kunagi ära proovida.

Lootust neisse fihmastesse päevadesse =)

kolmapäev, 5. mai 2010

esmaspäev, 3. mai 2010

Esmaspäev ;)

Tere! :)

Ürgmees :D
Olen seda näinud korra, täna vaatab toanaaber, mina kuulan ja naeran end ribadeks. :D XD
Soovitan kõigile, kes seda näinud pole, siis soovitan vaadata. Saate naerda, kuigi jah, tõde on see, mis räägitakse. Nii ongi.
Kui tahate sellest kuulda, siis mina võin aidata. Ma suht niimoodi käitungi, kui seal räägitakse. :)


Täna sai üldse kuidagi palju nalja.
Käisime toanaabritega rattapoes. Üks toanaaber ostis omale rattaluku. See oli muidugi kiirklambriga kinni, aga nuga polnud. :) JA siis ta seal keerutas seda lukku sellest kiirkinnitusest läbi. Mina ja teine toanaaber naersime ja kommenteerisime seda muidugi. :D Aga bussipeatuse inimesed vaatasid küll meid kui lollakaid. XD

Lisaks oli üldse kõik tänased sündmused kuidagi humoorikas toonis. :D
Käisime siis KMA-d otsimas. TAhtsin seal ühte asja võtta, aga ajasin asutused segi, minul on vaja Pensioniametit, mitte KMA-d. :D Täielik põrumine. Eriti lahedaks teeb asja see, et passisin selleks 15min Tartu Lõunaprefektuuri hoones. ;) Oi, ma sain naerda oma idiootsuse üle. :D

Aga kuna juba sattusime Põllu tn kanti, seal ju Salvesti pood ka, siis mõtlesime, et hüppame ka sealt läbi. Midagi ehk head ja odavalt võimalik omandada. :D
Läksime jahile. Siht oli olemas, midagi head ja odavat. :) Poe juures hobused kinni ja poodi. XD Leidsimegi, porgandi-astelpaju mahla, tõesõna, puhas mahl, mitte mingi läga. :) 11.- pole palju selle eest maksta, 1l pudel. :)
Umbes 2 min või vähem oli minul pudel tühi ja siis hakkas kõht paisuma. Täitsa lõpp kui toitev asi see on ikka. ;) Ma võtsin veel omale majoneesi küüslaugu ja tilliga. Praeguseks hetkeks juba on pool pukri tühjaks õgitud, enamus niisama, mitte millegi lisandiks. :D

Aga äärmiselt lahe on 2 korda linna ühest otsast teise sõita. XD

Tegin nüüd õhtul omale süüa, makaronid ja siis kõrvale sibula/vorstikaste. Garneeringuks sai siis lõigata omale ühikasse toodud murulauk.
Ääretult maitsev tuli söök, kui vaid rohkem mahuks sööma. ;) Misest, et söön vabalt mingi pool potti makarone ja veel pannitäie kastet peale. Lisaks kõrvale joogiks 1l mingit jooki, tee/kohv või mahl/piim.
Ja ma olen paras kont oma söömise kohta. ;)


Nüüd veel magustoiduks hapukoor kakao ja suhkruga. (Y)
Siis peab ka vist koolitööd tegema, kuigi absoluutselt ei viitsi. Nii mõtetu ju see kooliskäik. Niisama passida kuskil linnas oleks ka ilmselt huvitavam. XD Ei arva ma nii, kuigi jah, lasen suht palju tunde üle oma koolis. :)


Olge tublid ja ärge sattuge pahandustesse, muidu lõpetate ka Lõunaprfeketuuri 42" teleka ekraanil tagaotsitavate nimekirjas. :D


Meeldivat õhtut ja loodan, et Teil läks tänane päev korda. Minul läks. :)

PS. kirjavead paluks andestada mulle. (A)

pühapäev, 2. mai 2010

Vihastan teid kõiki nüüd ;)

Pole midagi paremat kui olla MINA!

Julgete vastu vaielda? :@
Vaielge, vähemalt saame jutule. :D

Peab mainima, et viimaks vaba olla on kui lennata. ;) Enam ei pea ma mõtlema, mis teen, sest kõik peegeldub vaid MINULE. :D
Peaks mainima, et kõik mu haigused ja nõrkused on justkui pühitud. Tunnen endas jõudu, otsusekindlust ja rõõmu. 3 asja mis siiani alati puudusid.

Aga minu plaanid?
Mäletate veel, et kirjutasin SEB Rattarallist? ;)
Nii, ideed arenevad. Käisin kodus ja meenus, et mul on olemas üks veneaegne aumiiniumraamiga võidusõiduratas. :) Uurisin siis kiirelt, et palju umbes selle kordasättimine võtaks raha. :)
Kahjuks täpset hinda ei saanud, kuid nüüd järgmine nädalavahetus lähen taas koju ja vean ratta poodi, siis oskavad paremini öelda. :)
Juhul kui suudan selle idee teaostada siis võib minu ideed 71km läbimisest suureneda 133km läbimisele. :D

Kõik on nii hästi, nagu üle tüki aja pole olnud. :D Küllap see inimene teab, kellest räägin. Tänan Sind. :)

Nii vapustav õhtu on täna. :) Kohe lähengi rattaga veerema pisut. ;)


Aga põhjus, miks üldse kirjutan on selles, et valgustan siis veidi oma muredest oma blogi austatud lugejaid.
Mul on diagnoositud reumatoidartriit. (Pm see tähendab artriit. Usun, et enamik teab mis see on.)
Lisaks on mu jalg 1cm lühem ja tänu sellele on mul pidevad seljavaalud, mid surun maha valuvaigistitega. :D
Mu silmad. Noh, mis öelda, hästi ma ei näe, kuid pime pole. Veel. Tulevikus on suur võimalus, et jään pimedaks.
Kõik see enam ei hirmuta mind, nagu varem. ;) Ma küll ei kavatse oma elu põletada, kuid nüüdsest teen seda mis soovin. :D Või ma isegi ei oska öelda. Tõestan, et minus on rohkem, kui Te eales arvasite. ;) Raivo on midagi sellist, mis hämmastab Teid, sest Te ei tea iial, milline Ta nüüd on. :D
Kõik see, mis varem mind segas ja takistas on nüüdsest läinud, sest teen seda, mis tee head teistele. Minu sõbrad võivad alati minule loota. Ka minu tuttavad. Mu telefon on avatud ka öösel, aga ma vahest ei ärka üles lihtsalt. :D

Valu, mis mind piinab, nõrkused mis mul on on mu suurimad tugevused. Tugevused, mis ei kao, sest need vaid süvenevad. Ja ma olen viimaks rõõmus, et oman neid, sest need ongi need, mis teevad minust minu. Inimesed, kes pole kannatanud, ei tea mis tähendab elada.


Rõõmustage, et elate ja tehke tööd. Jõudke teha seda, mida tahate. Vaimne ja füüsiline jõud koos on parim omadus mida saab endale lubada.
Omapärased inimesed vallutavad maailma.

Päikest ja rahu.

Ja nautige kevadet. See tuleb vaid kord. ;)