teisipäev, 25. jaanuar 2011

Niisiis, mõtlesin, et kirjutan siia.
Viimane post mis oli minupoolt postitatud 14. jaanuar.

Ega tegelt polegi midagi suurt juhtunud selle pika aja jooksul.
Okei, tähtis oli Raivo sünnipäev, mis oli 21. jaanuar :) .
Ja siis eksamite valimine ka. ja paanika paanika paanika ja veelkord paanika.
Klassiga käisime 20.01 KUMU's . John Constable näitust vaatamas. Mulle meeldis see muidu :) . Aga noh... koju tagasisõit absull mitte ei meeldinud :D .
Muidu on olund lihtsalt kool, kool ja kool. Ma kuulen iga päev sõna EKSAM ja see ajab judinad peale. Samas, peale seda mõtled et ahh, küll ma hakkama saan! Kui ma olen juba nii kaugele jõudnud, siis saan ka lõpuni läbi. ja edukalt. ebaõnnestuda ma ei tohi.
Ja vaadates tagasi paar aastat milline oli minu (võiböelda) vaimne olukord, siis ma olen ikka vägaväga hästi vastu isegi pidanud :) .
Aga ma ikka väga ootan juba 22. juunit. Et saaksid läbi need 12 aastat. Ma tean et ma nutan rõõmust siis :D . See on kindel laks. Sest kui ma juba eile õhtul valasin rõõmupisaraid( need olid rõõmupisarad, ausalt=) ) , siis lõpetamisel ma vist uputan terve saku ära :D .
Põhjust muidu pole mõtet küsida, et Miks ma valasin rõõmupisaraid. Mult lihtsalt pigistati need välja. :) ja noh... ma olen veevalaja ju.. :D . Aga nooo, lihtsalt need tulid pisarad ja lihtsalt ma ei saanud pidama :D . Kuni mõtlesin et: Evelin, Sa oled 19 a. vana. Mida Sa Pillid???? :D Sel aastal oli see sünnipäev teistsugune. kasvõi selles mõttes et õnnitlemine , küll sms'i teel hakkas väääga varakult :D . Kell 01.33 saabus esimene õnnitlus sõnum. Aga mis ma enam siin oma sünnipäevast platran... :D Läbi ju :D .
Siiski kooli lõpetamine on veel ees.
Ja üks asi on kindel. Rohkem enam ma ei tohi mõelda, mis erialale ma edasi lähen, või kuhu ma lähen.
Kõigun Tallinna ja Tartu vahel.
Tallinnasse annan kahte kohta paberid sisse. Tartusse ka Vist kahte kohta.

Tegelt lihtsalt niii kisub Tartu poole. Tartu on nii armas mulle.
Aga teades, mis mu kodused sellest arvavad , siis vist võin vaid lillelisi unenägusi näha Tartust, kui mu tulevasest õppekohast.
Aga samas, kõik võib veel muutuda. Tartuga oleks ainuke probleem , see et kus ma elama hakkan. Sest kuuldu põhjal on ühikaelu ikka väga kulukas. Äkki oleks siis parem korter üürida?
Ehk juhtub ime ja ma saan öelda, Hüvasti Tallinn!

Seda ei tea keegi, mis juhtuma hakkab =) .

Aga olgu, aitab kah. See tuli segane postitus aga lihtsalt näpud sügelesid :) . Enam ei sügelegi :D .

Minu poolt kõik.


Teie Evelin.


väiksest igavusest tehtud: http://www.formspring.me/EvelinOts ; et siis jah :D võite kõike küsida :D.