kolmapäev, 23. juuni 2010

Väike update

Nooh, tere.
Nagu näha on blogi ülesehitus pisut muutunud. Mõtlesin, et ehk oleks aeg muuta vahelduseks mu blogi, et ikka huvitav oleks ja uudne. Varsti roosamanna ;).

Asjad ei taha kohe paraneda. Eile käisin ühe küla jaanitulel, lõbutsesin, laulsin karaoket, tantsisin. Ühesõnaga, eht jaaniõhtu juba oli.
Ja nüüd hommikul, jälle kõik vanaviisi, tuletati jamad meelde, mis segavad elu hetkel, sest ma ei oska alla anda, kui minul on õigus. Seega nüüd mõtlen, et kas ma tahan astuda sammu, mis viib minu elu sinna, kust enam vaid tööga seda välja ei too? Sest olenemata kõigest ma olen nõus loobuma oma õigusest peaaegu, sest lihtsalt ma ei viitsi mängida mingeid pubekamänge. Ma pole kunagi vastutuse eest ära jooksnud ja ei kavatse seda ka siis teha, kui ma keerangi endale jama kokku.

Ahjaa, kui käik läheb kenasti, siis suudan mingi video varsti välja anda. Sest kibelen lindistama seda.


Ma tänan oma uusi tuttavaid tegelikult olete juba sõbrad mulle, isegi ehk väga lähedased sõbrad, kes mind aitavad ja kellega saan rääkida vähemalt rahulikult, kellega mind ei piina mineviku varjud. Sest kahjuks pean vist tunnistama, et mu sõbrad, keda pidasin sõpradeks on nõus mulle kohe noa selga lööma, kui vaid võimalus avaneb. Ma poleks uskunud, et nii juhtub, kuid nagu näha, ma eksisin mingil hetkel oma usalduse jagamisega. Sest mina olengi EESTI KÕIGE HALVEM MEES! (Ilmselt arvab nii enamus Eesti IRC keskkonnast).

Aga lõbusaks noodiks

Kalle Kusta ostis valge hobuse :) ( Minu edukaim soololaul eilsel õhtul :D )