reede, 14. jaanuar 2011

Tere. :)

Olen Evelin ja olen Raivo blogi kaasautor :) .
Otsustasin, et teen ühe nö. ennast tutvustava postituse, enne kui hakkan midagi muud siia postitama :) . Loodan, et see sobib.
Üritan lühidalt teha :) . Kõigest paar fakti.

*Nagu enne mainisin, nimi on mul Evelin . Olen 18 aastane. Varsti saan 19aastaseks. Elan Sakus. Koolis on käsil viimane aasta. Oma klassi ma ei oskagi iseloomustada.. vbl siis, et vahepeal on nad lihtsalt parimad inimesed,igapäev saab naerda jms, aga mõni hetk hiljem, tahaks nad kõik lihtsalt ära tappa. Okok, see viimane oli tglt veidi liialdus(a) . Ärge nüüd mõelge , et ma oleks nagu mingi mõrvar vms :D . Seda ma ei ole :) . Aga lihtsalt nii on vahest.
* Mulle meeldib naerda. Ja sellega on nii, et isegi kui mingi asi polnud naljaga või muu sellisega mõeldud; siis ma naeran ikka, :D sest mina arvasin et see ON naljakas :) . Aga siiski, üritan püsida viisakuse piirides, ja kui vaja, siis suudan oma hiiglasliku tahtejõuga selle naeru kinni hoida.
*Mis siis veel... ahjaa, muusika meeldib ka mulle. väga. Sain isegi 3 aastat saksofoni mängida ja veidi klaverit ka sekka. Ja hektel käin neidudekooris, laulmas. Vahelduva eduga muidugi.. Laulda mulle muidugi meeldib üksi.. siis kui keegi teine ei kuule mu kraaksumist :D . Stiilidest meeldib mulle peaaegu kõik :) . V.a. sellinne heavy-metal või sellinne puhas träna kus sõnu ei ole, ainult mingi tampimine vms käib, see ei lähe lihtsalt peale mulle. Nagu mu isa seda kutsub: Vaiba kloppimine :D:D . Aga tal õigus ju :) .Minule on tähtis, et lool oleks mingi sõnum või mõte .
*Äkki nüüd tekkis küsimus , miks ma Raivo blogis olen? :D
Raivo ise tegi ettepaneku , küsis, et kas ma tahan temaga koos blogi pidada. Mina olin nõus. :) Enda blogi ma kustutasin ära :) . Minevikku pole vaja alles hoida :) .
*Äärepealt oleks unustanud... iseloom.. :D
Häbelik, vaikne, ja muud sellist. :) Aga sellinne pruugin olla alguses. Seetõttu võib tunduda veidi ülbe või külmavõitu. Aga tegelt ma ei ole midagi sellist. Ma ei ole ülbe (noh, vahest ehk olen aga siis see on põhjusega) ega külmavõitu. Ma olen väga soe ja pehme :D . Oma välimusest ma ei oska midagi öelda ja parem ei ütlegi midagi selle kohta :) . Väikese kiiksuga olen ehk ka :) . Kindlaks on tehtud, et ma olen hull, diagnoos on juba pandud ;) . Vahest tulevad mingid ajuvabad Mõttelennud pähe. Nendel pikemalt ei peatuks ;) .
*Mul on vedanud, et mul on lausa KAKS sõpra , kes on parimad :) . Ehk siis parimad sõbrad :D . Esimesel kohal on muidugi Raivo :). I'm so happy to be with you! :) Ja ma olen kade, ja ei jaga Raivot kellegagi, ega ole ka nõus jagama :D. Vot.
teisel kohal on Mihhail(minujaoks Miša) kes on väga hea sõber, alati olemas jms :) . Mul on lihtsalt vedanud :D .

Aga okei. Ma ei tea, sai vist kõik. Ega sellest hullu pole kui midagi jäi kirjutamatta :) .
Mina siinkohal lõpetan.

Evelin .

pühapäev, 9. jaanuar 2011

2011 algus

Uuel aastal uue hooga.
Tuntud ütlus. Sel aastal üritan oma blogi eest rohkem hoolitseda ja seda ka promoda rohkem. Tahaks ikka seda paremaks ja huvitavamaks ju muuta. Ehk hakkab kunagi veidikene rahagi sisse tooma.

Palju aega on möödunud viimasest postist. Nüüd mõtlen huivga, et kas kirjutan üldse minevikust või vaatan vaid tulevikku sel aastal.

Seega see on nüüd küsimus.
Kas kirjutan ka detsembrist või vaatan vaid selle aasta (2011) sündmusi? Kommentaaris ootan vastuseid.