neljapäev, 22. aprill 2010

Tartu-Põlva-Tartu

Olen selle asjaga hiljaks jäänud väga palju. Homme juba reede ja siis ongi nädal sellest juba möödas. :)
Igastahes, midagi huvitavat nagu ei oskagi öelda selle säidu kohta, kui, et see oli endale tõestamiseks, et suudan ka pikemaid maid sõita. Kuigi jah, hetkejuhul sõitsin Põlva, olin seal paar tundi ja seejärel sõitsin tagasi. Kokku sõitsin 90km.
Keskmine kiirus oli 23km/h
Sõiduajaks oli pisut alla 4h.
See on samas eelnevate aastatega võrreldes üsnagi kiire minu kohta, sest varasemal ajal sõitsin keskmiselt vaid 20km/h


Loodan, et jõuan lähiajal veel sõita pikemaid otsasi, kuna ma tahan siiski osaleda SEB rattarallil. Kardan, et pean leppima osalemisega 71km distantsil. Ma pole kindel, et suudan 133km kaas sõita, kuid ma pole veel täiesti kindlaid plaane teinud. Kool võtab ka oma aja siiski. EUCIP eksam siiski tulemas. Ja kahjuks on hetkel see haigus ka veel kallal, mis segab tõsiselt keha taastumist ning jõudlust. Saaks juba haigusest lahti, siis saab tugevamalt pingutada.


Loodan nüüd leida aega, et minna katsetama seda 71km distantsi. Tahan proovida, kui võimekas on mu keha järjest sõitma seda distantsi. Samas kardan, et seda ei juhtu niipea. Aga loota ju tuleb.

Täna koju ja homme arstile :)


Pea on ideid täis, kuid samas kardan neid teostada, kuna kooli lõpetamine on liiga tähtis. Kooli Eesti keele eksam pidi olema 31mai. Hmm, SEB Rattaralli on aga 30mai. Ja lisaks mu teise blogi idee. Tahaks oma teise blogi uuesti ka käima lükata, kuid näib, et hetkel on selle blogigai mul raskusi :D. Teine blogi oleks rohkem minu mõttemaailmast ning raamatutest, kirjanikest. Sügavama tähendusega oleks see teine blogi mulle.


Päikest ja aktiivsust Teie päevadesse!
Raivo