kolmapäev, 25. august 2010

Üks post, mis jäi hiljaks

Istun hetkel Veskitammi Pubis. Internetivõimalus on küll olemas, kuid parooli ei teata :D (kuupäevaks on 20 august, Eesti Vabariigi taasiseseisvumispäev)
Seega istun ja ootan, et tuttav töö lõpetaks. Joon mingi Fizzi. Suht normal maitsega on. Kell on hetkel 22.00, umbes kella 1-ni pean siin olema, seega ma joon end suht seaks. Okei, tegelikult seda ei tee, kuid hea piltlik näide on ju. Igastahes, Fizz Cooler oli see vist. Varsti võtan midagi süüa ka omale. Sest kõht kisub ka tühjapoolsemaks.
Nii, räägiks siis mõnest asjast. Nagu teate, sügisel lähen Järva Kutsehariduskeskusesse Särevere õppeosakonda õppima, autotehnikuks. Seoses sellega asun elama korterisse Türi linnas. Vähemalt nii on plaan. Ja mulle meeldiks, kui ma ei pea seda muutma. Sest ema arvates võiksin siiski ühikasse taas elama minna. Aga mulle see mõte nii väga ei meeldi. Tahan korterisse, kuna siis õpin mõnda asja, mida ma ühikas eales ei õpi, kokkuhoidmist, sest ühikas võib kõike raisata nii nagu soovid, kuid korteris seda teha ei saa. Lisaks annaks korter veel ühe boonuse mulle, juhul kui viimaks jõuan endas selgusele. Kuigi hetkel näib, et pigem olen suutnud end aina rohkem segadusse ajada. Või õigemini, mul sellised huvitavad olukorrad. Tegelikult ei oskagi ma seletada. Eks ma selgitan seda ehk kunagi või jääbki see igaveseks saladuseks, mida tean vaid mina ja ehk kunagi taas mu kõige kallim.

Mis siis veel huvitavat võiks siia kirjutada. Hmm, juhtunud ehk polegi nii paljut, kuid pigem on palju tegemisi olnud. Noh väike ülevaade. Põltsus sai 2 kaske koos papsiga maha võetud ja neid tükeldatud. Siis nüüd kolmapäeval hääletasin venna juurde, kus sai pisut tõstmisega ja lõhkumisega tegeletud. Taaskord oli selleks puud siis :).

See eelnev tekst tuletabki meelde, et pean siin ära mainima 2 toredat neiut, kes mu Põltsamaalt Mäeküla poole hääletades peale võtsid. Juhuks kui need neiud siia satuvad, siis nad sõitsid Alfa Romeoga. Jään Teile võlgu. Hea, et ilmas on lahkeid inimesi.
Ja teine inimene keda pean mainima, on mu endine inglise keele õpetaja, kes mu Mäekülast Tallinna hääletades peale võttis. Õigemini, oli see Mäo möödasõidu kandis.Suured tänusoovid ka neile.

Nüüd midagi täiesti erinevat. vähemalt mõte on selline. Kuidas on kõige parem alustada? Vahest ei oska ka mina alustada.