kolmapäev, 10. oktoober 2012

Niih.. üritaks nüüd midagi kirjutada ka üle pikapika aja..
Ausaltöeldes ma ei mäletagi, millal ma viimati siia postitasin :D . Blogimine on mul jäänud unarusse :) . Eks oligi viimane aeg . :D
Aega on läinud mööda palju. Sündmusi on olnud palju. Ilmselgelt ma ei hakka kõike siia ülesse kirjutama.. mõned asjad on lihtsalt sellised, millest ma ei tahaks, et keegi teaks..ega saakski teada..
No ma arvan, et see on suht enamus mu tuttavatele teada, et septembris ma vist veetsin aega rohkem haiglas, kui kodus või üldse kuskil mujal :D .
Sai siis üks kasutu "asi" eemaldatud minu sees, kui nii võib öelda :) . A see oli juba suht kuuaega tagasi. Küll ikka aeg lendab kahtlaselt kiiresti.. lausa hirmutav.. jah.. tunnen end vanana iga kord, kui seda lauset mainin.
Mis siis veel.. õpin endiselt Ärikorraldust.. 2.kursus, viimane kursus.. koos minuga on kokku 3 tükki, kes siis nö. püsivalt on kohal.. 2 tk. on sellised kahtlased.. üks on nagu kuuvarjutus, teine on minu andmetel individuaalsel õppel. Ahjaa, üks noormees peaks ka olema, aga ta akadeemilisel puhkusel. Võimalik, et lõpetamisel siis näeb seda noormeest äkki ka lõpuks :) . Me kõik kindlasti väga ootame elevusega :D .
Siis.. Raivoga täitus meil augustis 2 aastat. Täitsa imelik.. igakord on tunne, nagu oleks rohkem aastaid.. aga on alles 2a. Aga ma olen õnnelik, et me ikka koos oleme :) .
Oeh.. ma ei teagi mis veel kirjutada..
Ahjaa, koolinädalatel pesitsen ma Paide UUES ühikas. :D . See on nagu wao. Ainult lauad on toast puudu, muu on suht tip-top ;) .
Ma tõesti loodan, et jään üksi tuppa, sest ma nii mõnnalt harjunud juba :D .
Sest kui keegi peaks mu toakaaslaseks tulema, siis sorry, ma söön ta sealt varsti välja (a) :D . Ei tglt..nii hullpole. .
Eelmine nädal oligi selline olukord, kus pidime et äärepealt hakkama kolima.. kolmandalt teisele..
Oiii me olime vihased boksikaaslasega.. Mismõttes nagu?????
Mina küll mingi pk järgse tibiga/ussiga ei taha ühte tuppa.. see ei oleks üldse tore olnud.
Aga õnneks õhtul siis saime rõõmustava uudise.. ei peagi meie kolima.. wohoo :D .
Vot.. see oli selline väike vahepala..

Hmm.. egas midagi vist rohkem ei olegi kirjata siia praegu... eks kui midagi meelde tuleb, siis täiustan..

Ilm on ka vastikult sombune.. aga pean välja minema..

Aga olge siis kõik ikka sama tublid edasi.. ja ärge haigeks ometi jääge ;) :) .

E.