esmaspäev, 28. juuni 2010

Raivo on segaduses

Õhtust, sest kirjutamise hetkel on õhtu.
Ma olen jõudnud joosta oma peaga seina, juba rohkem kui korra. Ja see on nii raske. Minu ees seisab selline tähtis otsus, et ma ei tea mis teha. Kui vaid keegi oskaks aidata, kuid tean, et ainus kellega seda rääkida saaksin on see inimene kellega on see seotud.

Teate, inglid on olemas. Tänu oma elu muutmisele olen leidnud neid rohkem kui 1-e.
Evelin - Mu pisike(Sa pole pisike, tean) kaitseingel. Ma olen nii õnnelik ainuüksi selle üle, et üldse Sind tean, sest Sinus on nii palju headust, et suudan unustada kõik s*ta mis on minu ümber. Aitad seda leevendada. Loodetavasti pole Sa väga palju mu haletsemist jne taluma. Ole ikka rõõmus edasi, ja kui vaja olen ka Sulle abiks. :) (Tean, Sa hetkel laagris ja ei saa seda lugeda)
Elin - Väike kurat. Ära nimeta mind pisikeseks. Ma pole väike, enam mitte. Ma olen täitsa suur juba, ka oma puudujääkidest. Sinuga on alati nii hea vestelda, vähemalt siis kui Sa väsinud pole. Sest väsinuna lihtsalt lased mu üle :D. Ma ei oska seletada alati seda, mida ma oma ajus näen, kuid tean, et see, et mulle ülbelt kirjutasid andis mulle juurde sõbranna.

Merlin aka Menny - ma lisan Sinu kohta ka miskit siia varsti. Ja jah, Sa näed ka minu neid lapsepilte veel ;)

Neid inimesi, kes on tõesti tähtsad on veelgi, kuid need 3 neidu on aidanud mind siis, kui kõik teised andsid alla. Või lihtsalt hülgasid minu.