reede, 18. juuni 2010

Tulevik

Üle tüki aja kirjutan siia. Ma lihtsalt ei jõua kuidagi tolle video tegemiseni, ja muud asjad ka kaelas, Vennaskond - Ronk, uus võistlus, videoblogi. See piinab lausa seesmiselt, sest mulle meeldib blogimisega tegeleda, kuid hetkel lihtsalt pole jaksu. Üks totter jama, ja nii palju kistakse kohe ära, kõik mis meeldib. Lihtsalt, et selle jamaga tegeleda, tuleb kõik muu kõrvale asetada, sest see asi peab viimaks lahenema. Nii väike asi, mis lahendaks selle ära, kuid seda lihtsalt ei juhtu. MA tean, mis järgmine samm on, kuid ma ei taha seda astuda, sest see samm on minu vabadusele halvasti mõjuv.

Tahan saada viimaks lahti sellest suruvast asjast. Kõigest 2 eset, mis pean tagasi saama ja siis on kõik viimaks selle eluetapiga. Siis saan lõpuks olla nii vaba kui tahan, aga seda vaid rahumeelse lahenduse puhul. Vastasel juhul oskan ka mina huvitavaid lahendusi kasutada.

Loodan parimat kõikidest kohtadest, kus olen seotud hetkel. Kõik on niigi perse kiskunud, ehk võiks nüüd laheneda mu elu 2 grammi.

Ahjaa, armuasjades olen ma lootusetu terveks igavikuks. Seda kinnitas eilne joomine ja arutelu sellel teemal.

teisipäev, 15. juuni 2010

Chase and Status feat. Plan B - Pieces



Hea biit (Y)


Nii, nüüd siis too laul näitab mu tundeid.

Jälle venib kõik. Deem küll. Olis nüüd seda jura veel vaja. Miks ei võiks asjad lihtsalt laheneda? Saaks viimaks teha seda, mis soovin.